С 910 926 произведени единици през изминалата година и достигането на границата

...
С 910 926 произведени единици през
изминалата година и достигането на
границата
Коментари Харесай

Volkswagen Tiguan: Бестселър и фейслифт

С 910 926 създадени единици през изминалата година и достигането на границата от 6 000 000 напролет на тази година, Volkswagen Tiguan, във всичките му купе версии, придобива статус на най-продаваната кола както на марката Volkswagen, по този начин и на цялата Volkswagen Group.

От Volkswagen разясняват, че от лансирането на Tiguan през 2007 година, производството му постепенно се е нараснало от 120 000 до 911 000 годишно, като всеки ден от поточните линии на оборудванията на марката в Германия, Русия, Китай и Мексико на марката слизат 2495 представителя на модела.

От марката анонсират също по този начин, че Tiguan е наличен за закупуване в 80% от всички пазари по целия свят, че е най-успешното SUV в Европа и е в Топ 3 в световен мащаб.

За тази година, от Volkswagen са предвидили разгръщането на нова страница в историята на Tiguan, като ще станем свидетели на лансирането на нова версия със съществено дизайн и технологично обновяване, включително и въвеждането в продажба в Европа на неговата зареждаема (plug-in) хибридна версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР