С 30 минути по-късно ще започне двубоят между Пирин (Благоевград)

...
С 30 минути по-късно ще започне двубоят между Пирин (Благоевград)
Коментари Харесай

Пирин взе бивш вратар на ЦСКА 1948 и отпрати юноша на Тотнъм

С 30 минути по-късно ще стартира дуелът сред Пирин (Благоевград) и Кариана (Ерден) през днешния ден. Така двата тима, които водиха люта борба за оставане във Втора лига, ще стартират да играят в 18:30 часа. Промяната идва по молба на Банско, които дават стадион " Свети Петър " за провеждането на контролната среща. Продължава селекцията в тима, като сега под управлението на Иво Тренчев упражняват 28 индивида.

Пристигналият на проби младеж на Тотнъм Саджит Куил, който кацна от Англия през вчерашния ден, към този момент е освободен поради незадоволителни качества. Може да се счита за несъмнено попълнение вратарят Димитър Пангев, който за последно пази на Хебър (Пазарджик), само че има мачове и в ЦСКА 1948. Договорът ще бъде подписан до дни. Поръчана бе формалната екипировка " Умбро ", която ще дойде седмица или две преди остарялата на шампионата на Втора Лига.

Този петък в зала " 22 септември " следва и постоянна сесия на Общински съвет Благоевград. Вчера бе входирано публично писмо с желанието на представителя на " Емирейтс Уелт " Ива Уорън да изложи пред обществеността желанията и проектите свързани с развиването на ОФК Пирин ЕООД Благоевград. Г-жа Уорън ще показа пред общинските съветници сериозността на поетата от нея самодейност за партньорство и ще даде детайлности по отношение на дейностите по стабилизирането на клуба през последните две седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР