С 21 футболисти отборът на "Монтана" стартира лятната си подготовка

...
С 21 футболисти отборът на "Монтана" стартира лятната си подготовка
Коментари Харесай

Монтана стартира лятната си подготовка с 21 футболисти /снимки/

С 21 футболисти тимът на "Монтана " започва лятната си подготовка за новия сезон.
Тя ще премине на три стадия, като при втория монтанци ще се качат на лагер в Банско. В пиринския балкан северозападният отбор ще изиграе минимум три контролни срещи, като противниците за тях са в развой на уточняване. Серията инспекции стартира с домакинство на "Спортист " (Своге) на 25 юни и приключва с посещение на "Славия " на „ Овча купел “ на 17 юли.
Пред десетина от най-верните си почитатели капитанът на "Монтана " Иван Михов изведе тима за първа подготовка. Тя се организира на формалния терен и бе водена от треньора Светлан Кондев. Младият експерт получи картбланш от управлението на клуба да води тима във Втора лига, а задачите пред него и помощника му Мирослав Митев, който ще се грижи за положителната форма вратарите, е бързо завръщане на монтанци в елита.
На този стадий новите попълнения в "Монтана " са 6. Трима от тях са бранители - Димитър Буров е ляв бек и идва от "Ботев " (Враца. На същия пост играе и Делян Иванов, който е на 20 години, младеж е на столичния "Левски ", а напролет носи екипа на "Нефтохимик " (Бургас). Той единствен идва на проби. Даниел Стоянов (19 г.) пък е централен бранител, кадър е на ДЮШ на "Черно море " (Варна).
Двама от новите са нападатели, това са Стефан Христов ( "Царско село ") и Атанас Карачаров ( "Беласица " Петрич). Първият е предпочел офертата на "Монтана " пред тази на "Ботев " (Враца), а за Карачаров, който след два дни става на 23 година, интерес е имало от няколко тима.
В родния си клуб се завръщат още веднъж полузащитникът Николай Николов и таранът Владислав Цеков-Каската. За последно Николов бе част от "Левски " (Лом), а Цеков игра като преотстъпен на "Спортист " (Своге).
Подготовка с мъжкия отбор започнаха и четирима юноши - Петър Петров, Алек Тодоров, Георги Манолиу и Румен Георгиев. След края на шампионата на „ А “ група U19 подготовка с първия тим ще стартира и 18-годишният халф Кристиян Вълков.
Ръководството на клуба договаря със Александър Башлиев и Янко Ангелов, като до края на седмицата ще стане ясни дали те ще останат в "Монтана ". Селекцията остава отворена, като се чака отборът да се укрепи с още няколко нови футболисти.
Ето кои започнаха подготовка:
вратари: Благой Макенджиев, Марио Кирев, Петър Петров (ДЮШ);
бранители: Иван Михов, Валери Христов, Стоян Предев, Димитър Буров (Ботев Враца), Делян Иванов (Нефтохимик Бургас), Даниел Стоянов (Локомотив Горна Оряховица), Алек Тодоров (ДЮШ);
полузащитници: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Николай Николов (Левски Лом), Георги Манолиу (ДЮШ);
нападатели: Росен Кръстев, Димитър Законов, Владислав Цеков (Спортист Своге), Стефан Христов (Царско село), Атанас Карачаров (Беласица), Румен Георгиев (ДЮШ).
старши треньор: Светлан Кондев.
треньор на вратарите: Мирослав Митев.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР