Рязко се увеличава абонаментът за хората, чиито автомобили са паркирани

...
Рязко се увеличава абонаментът за хората, чиито автомобили са паркирани
Коментари Харесай

Нова наредба бърка сериозно в джоба на гражданите в Пловдив, сватбите поскъпват

Рязко се усилва абонаментът за хората, чиито коли са паркирани пред домовете им в Синя зона в Пловдив. До този миг те заплащат 60 лв. годишно, само че от Оперативна програма “Паркиране и репатриране “ желаят летвата да се вдигне до 150 лв.. Месечната такса става 15 лв..

Промените в Наредбата за локалните такси и цени на услугите са препоръчани от общинските предприятия поради увеличените разноски в изискванията на инфлацията. Проектът беше оповестен за публично разискване в уеб страницата на Община и ще се разисква на сесията на Общинския съвет в сряда.
свързани новини9268на 08.11.20208568на 10.10.2020
Служебен абонамент за паркиране в синя зона в карето сред ул. " Гладстон ", бул. " Руски ", " Шести септември " и " Цар Борис III Обединител " е 360 лв.. Цената за престой се резервира на 2 лв. на час.

Поскъпва и сключването на цивилен брак, в случай че наредбата се утвърди. За автограф в работните дни младоженците ще заплащат към този момент 72 лв. вместо 60, а цената на изнесен обред, каквито все по-често се вършат в Пловдив, се качва от 240 лв. на 264. В почивните и празничните дни “Менделсон “ в двата дома на Оперативна програма “Радостни обреди “ ще коства 138 лв.. Намаление е планувано за хора с увреждания - от 48 на 24 лв..

Най-скъпи са сватбите с тракийски обред - 396 лв., проведен в двете зали, и 540 лв., в случай че тържеството се организира в ресторант или на друго място, определено от младоженците.
свързани новини6826на 30.03.2020
Повече ще плащаме и за разходката в Природонаучния музей, където се чака да се завишат билетите за аквариума и залата за живи пеперуди “Тропик “, написа " Марица ". Любимата за гости морска експозиция нараства с един лев. Входът за деца до 7 година става два лв. вместо левче, за възпитаници и студенти се подвига на 4 лв., за възрастни - 5.

В “Дезинфекционна станция “ желаят да открият нова услуга, която започнаха да търсят по време на пандемията - антивирусна стерилизация. За лека кола ще вземат 10 лв., за рейс - 35, за кола за спешна помощ - 50.

Нова услуга оферират от Оперативна програма “Траурна активност “ - разчистване с хербициди на обраслите с трева гробове за 15 лв. еднократно. За нея има много запитвания на българи, чиито родственици са заровени в Пловдив, а те живеят отвън града или страната и са затруднени да пътуват поради ограничаващите ограничения.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР