Рязка промяна ще претърпи трансферната политика на ЦСКА-София през следващите

...
Рязка промяна ще претърпи трансферната политика на ЦСКА-София през следващите
Коментари Харесай

На Армията рязко сменят курса

Рязка смяна ще претърпи трансферната политика на ЦСКА-София през идващите месеци. Клубът ще заложи главно на привличането и построяването на родни футболисти, твърди " Тема Спорт ". Лятната селекция няма да има нищо общо с тази преди 10 месеца, когато на " Армията " акостираха 10 чужденци. Този път картината ще е радикално друга. " Червените " са си създали изводите на база миналогодишната селекция.

ЦСКА-София се раздели с две от новите си попълнения - Диего Фабрини и Тони Уот. Те акцентираха " персонални аргументи " като претекст за напускането си. Италианецът си потегли незабавно след отпадането от Лига Европа. Часове след загубата от Зоря (Луганск) стана ясно, че той е поискал да се раздели с клуба по-малко от три месеца, откакто подписа. Фабрини се завърна в Румъния, където продължи кариерата си в Динамо (Букурещ), само че без триумф. Бързо стана неточност, че привличането му на " Армията " е било неточност. Така се получи и с Тони Уот, който при започване на тази година се завърна в Шотландия.

На сходни огромни селекции от по близо една дузина чужденци, каквато бе миналогодишната, на този стадий се поставя край. Очаква се от идващия шампионат българските футболисти в състава на ЦСКА-София да доминират - нещо, което не се е случвало през последните години. Този сезон пък бе доближат пикът на задграничната инвазия в Борисовата градина и тимът е съществено доминиран от иностранци. Това нещо ще се промени и ще се разчита от ден на ден на родни състезатели, каквато бе и дълготрайната тактика на клуба, оповестена преди 4 години.

Преди старта на новия сезон " алените " ще привлекат не повече от един-двама чужденци. С някои от актуалните пък ще се стигне до разлъка заради изтичащи контракти или заради други аргументи. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР