Ryanair очаква много силно възстановяване“ на европейските полети на къси

...
Ryanair очаква много силно възстановяване“ на европейските полети на къси
Коментари Харесай

Ryanair прогнозира силно възстановяване на европейските полети на къси разстояния

Ryanair чака „ доста мощно възобновяване “ на европейските полети на къси дистанции. Това стана ясно от изявление на изпълнителния шеф Майкъл О‘Лиъри, съобщи „ Би Би Си “.

Авиокомпанията предвижда възвръщане на потенциала си до равнищата от преди пандемията и започва 14 нови маршрута от лондонските летища. Гетуик ще отвори нова линия до Испания, а Лутън към този момент ще има полети до Гран Канария, Неапол и Гренобъл. Станстед, въпреки това, също ще предлага нови дестинации, в това число Стокхолм и Хелзинки.

Базираният в Дъблин транспортьор предвижда, че ще транспорти общо 10.5 млн. пасажери на месечна база през идващите три месеца.

„ През зимата ценообразуването ще продължи да се покачва, само че към момента ще бъде под равнищата преди Covid “, разяснява О‘Лиъри и добави, че чака цените да се възстановят до тези преди пандемията до лятото на 2022 година.

Ryanair ще се стреми и да разшири поръчката си на самолети от Boeing. „ Ние сигурно имаме огромно предпочитание да създадем поръчка за Max-10, само че единствено когато времето и цените са подобаващи “, заключи още шефът на компанията за бюджетни полети. Очаква се през 2022 година да бъде открита и нова база на интернационалното летище в Нюкасъл.

Наскоро основният изпълнителен шеф на American Airlines, Дъг Паркър, също разяснява, че са „ в средата на невиждано възобновяване “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР