Рядко българска група получава възможност да бъде подгряваща на световна.

...
Рядко българска група получава възможност да бъде подгряваща на световна.
Коментари Харесай

Ерсин от Jeremy?: Хубаво е да проявяваме повече емпатия


" Рядко българска група получава опция да бъде подгряваща на международна. Концертът беше страховит. Беше доста горещо. Хората бяха пристигнали от рано. По време на нашето осъществяване видях в публиката, че обезпокоени хората ръкомахат . Спряхме песента. Разбрахме, че има припаднало момиче. Призовах защитата и медицинският екип да отидат до мястото и да окажат помощ. Нямаше реакция. Помолих публиката да отвори кулоар, с цел да минат охранителите и да я изнесат. Това не се случи. Хвърлих китарата и слязох в публиката . Реагира лекар от публиката. Оказахме първа помощ на момичето, до момента в който дойдат парамедиците, с цел да си свършат работата ". 

Това показа в предаването " 12+3 " Ерсин Мустафов от Jeremy? по отношение на случай по време на концерт на групата, която подгряваше лайфа на Arctic Monkeys на пристанището в Бургас.

В такива моменти е значимо човек да резервира хладнокръвие и да опита да помогне или да потърси някой, който може да помогне, добави още той.

" Хубаво е да имаме по-висока просвета за оказване на първа помощ . Да сме по-солидарни. Да демонстрираме повече емпатия... В последните години следя очуждаване в хората ".

Интервюто с Ерсин Мустафов можете да чуете в звуковия файл.

По обявата работи: Лозина Владимирова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР