Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3

...
Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3
Коментари Харесай

All The Guys на Рут Колева е обявена в ноемврийския плейлист на MTV- USA

Рут Колева избухва с следващия си музикален пожар, разпален 3 месецa след триумфа на On My Way и пристигнал 5 месеца след фурора на Candy Coated. All The Guys й обезпечава ексклузивитет в МТВ- Америка, като песента е оповестена в месечния прес релийз на канала, още преди формалното й показване.
Макар песента да е доста персонална и интимна, Рут споделя: „ All The Guys не е музикален спомен за „ всички тези момчета ". Написана е за протичащото се в живота ми-онова, което другите не виждат, а не толкоз, че имам проблем с " неприятните момчетата ". През годините съм била обект на обществено разискване, звезда в жълтата преса и основен воин в клюкарски истории, които са доста надалеч от мен- и като човек, и като актьор. All The Guys е за онази истина, която би трябвало да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута ".
Рут споделя, че написа песента, дружно със своя непосредствен другар от Лос Анджелис- Тиен Нгуен, по време на негово посещение в България. Музиката и текстът се раждат след диалог за живота, за ценностната система в обществото, за подправените правила и стигмите, които очевидно построяват обществения образ на индивида и актьора. Продуцент още веднъж е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и албума й " Confidence. Truth ".

All The Guys сигурно скоро ще се извърши онлайн и в именитото заведение на бащата на Лейди Гага " Joanne Trattoria ". Отскоро Рут Колева е специфичен актьор, поканен персонално от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата сред тях се случва, откакто Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от метода по който претърпява музиката и скоро по-късно българката става част от неговата специфична стратегия, дружно с номинирания за " Грами " басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена- и двамата ученици на колежа в Бъркли. ( Явно самата Лейди Гага утвърждава музикалния усет на татко си и селекцията му за реализатори, откакто разяснява възторжено в обществените мрежи видео от концерт на Рут).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР