Руснакът Даниил Медведев спечели първа титла от световния тур в

...
Руснакът Даниил Медведев спечели първа титла от световния тур в
Коментари Харесай

Медведев надви Де Минор за първа титла в кариерата си

Руснакът Даниил Медведев завоюва първа купа от международния тур в кариерата си, откакто победи сензацията от Австралия Алекс де Минор с 1-6, 6-4, 7-5 на финала на шампионата в Сидни.

В най-младия край в Тура от 11 години насам един против различен се изправиха 21-годишният Медведев и 18-годишният Де Минор. Австралиецът впечатли всички с играта си през последните две седмици, записвайки победи над тенисисти като Милош Раонич и Беноа Пер, с цел да стигне до полуфинал в Бризбейн и край в Сидни. Медведе от своя страна трябваше да стартира конкуренцията от квалификации, само че след седем следващи победи стигна до първата купа в кариерата си.

" След мача не паднах на земята или нещо такова, само че съм в действителност доста благополучен. Започнах от квалификации и имах толкоз доста тествания, с цел да стигна дотук. Трябва да бъда непретенциозен, тъй като успеха тук е хубава, само че желая да печеля няколко мача на Аустрелиън Оупън. Ще ми бъде доста тежко в първия кръг против Танаси и съм сигурен, че публиката ще го поддържа като луда, по тази причина би трябвало да се възстановя оптимално до вторник ", разяснява Медведев, който на старта в Мелбърн ще срещне австралиеца Танаси Кокинакис. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР