Руското военното министерство разясни, че освободени от военна служба са

...
Руското военното министерство разясни, че освободени от военна служба са
Коментари Харесай

Ето кои професии са освободени от мобилизацията в Русия

Руското военното министерство обясни, че освободени от военна работа са компютърни експерти, финансисти, вишисти и работещите в медии. Жителите с двойно поданство се одобряват като руснаци, за които мобилизацията важи.

" Вчера получих това уведомление, съгласно което през днешния ден би трябвало да се явя за преразглеждане на военната ми регистрация. Никога не съм служил в армията. Нямам военна подготовка “, споделя Виктор Бугреев, IT експерт.

Потокът на руснаци, напускащи страната, се усилва.

Само през вчерашния ден са границата са минали над 5000 съветски жители, оповестиха граничните управляващи във Финландия.

След Грузия и Финландия опашки се образуваха и на граничните пунктове с Казахстан.

Украинският президент се обърна непосредствено към руснаците, които не са съгласни с военната готовност.

" Тогава протестирайте! Съпротивлявайте се! Бягайте! Или се предайте в украински плен. Това са вариантите за вас, с цел да оцелеете “, разгласи Володимир Зеленски.

" Всяко анексиране на територията на една страна от друга страна вследствие на опасност или приложимост на мощ е нарушаване на Устава на Организация на обединените нации и на интернационалното право “, разгласи Антониу Гутериш, общоприет секретар на Организация на обединените нации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР