Руското военно министерство публикува видео от прелитането на самолет и

...
Руското военно министерство публикува видео от прелитането на самолет и
Коментари Харесай

Руските военни пуснаха кадри от екшъна над британския разрушител

Руското военно министерство разгласява видео от прелитането на аероплан и безпилотен летателен уред над английския унищожител в Черно море по-рано през днешния ден, за който руснаците настояват, че е нарушил съветската граница, оповестява " Новости ".

На фрагментите се вижда по какъв начин самолетът се движи паралелно до кораба.

По-рано съветското военно ведомство разгласи, че английският унищожител Defender е навлязъл на три километра в съветски териториални води в региона на нос Фиолент в Крим. След това пограничен патрулен транспортен съд бил разкрил сигнален огън, а аероплан Су-24М бил направил " предупредителна бомбардировка " по курса на придвижване на разрушителя.

След това английският транспортен съд бил напуснал съветската акватория в Черно море.

Британското министерство на защитата обаче настоя, че HMS Defender e направил почтено прекосяване през териториалните води на Украйна в сходство с интернационалното право на път за Грузия, като никакви предупредителни изстрели не са били изстрелвани против него.

Британските военни също по този начин прибавиха, че Русия е провеждала образователни стрелби в Черно море, за което авансово е предизвестила морската общественост.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР