Руското външно министерство заяви, че забраната за влизане в страната,

...
Руското външно министерство заяви, че забраната за влизане в страната,
Коментари Харесай

Русия наложи забрана за влизане в страната на Камала Харис и на шефа на facebook Зукърбърг

Руското външно министерство съобщи, че възбраната за влизане в страната, която включва и висши чиновници на Пентагона, американски бизнес водачи и публицисти, ще остане в действие " за неопределен срок ".

" В отговор на все по-разширяващите се антируски наказания, в границите на които администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън слага все по-голям брой съветски жители - както публични лица и членове на техните фамилии, по този начин и представители на бизнеса, университетските и културните среди - в стоп-листата са включени 29 американци от средите на висши ръководители, предприемачи, специалисти и публицисти, които образуват русофобския дневен ред, както и съпругите на няколко висши чиновници ", се споделя в изказване на дипломатическото ведомство.

" Скоро ще последва ново известие за още едно допълнение към съветския стоп-лист като контрамярка на враждебните дейности на американските управляващи ", се акцентира в известието. Освен това са наложени наказания на 61 канадски жители, оповестява още БГНЕС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР