Руското външно министерство обяви, че Москва няма да отговори на

...
Руското външно министерство обяви, че Москва няма да отговори на
Коментари Харесай

Москва няма да отговори на ултиматума на Лондон, иска образци от отровата

Руското външно министерство разгласи, че Москва няма да отговори на ултиматума на Лондон, до момента в който не получи мостри от химическото вещество, употребявано за отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал. 

Британският министър председател Тереза Мей разгласи, че отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия прекомерно евентуално е осъществено от Русия. Мей сложи ултиматум на Москва да даде пояснение до среднощ във вторник за какво съветски нервнопаралитичен газ е употребен за отравянето.

Руското министерство още веднъж отхвърли обвиняванията и ги назова провокация. 

Русия няма да отговори на ултиматума на Англия, до момента в който не получи от нея мостри от химическото вещество, употребявано за отравянето на Скрипал, и до момента в който Лондон не стартира да работи в сходство със отговорностите си според конвенцията за възбрана на химическото оръжие, която планува взаимни следствия на сходни случаи, съобщи министерството на външните работи на Русия. То заяви, че е изразило съдбоносен митинг пред английския дипломат в Русия Лори Бристоу по отношение на отправяните от Лондон обвинявания против Москва по случая със Скрипал.

От министерството заплашиха и с отговор, в случай че на Русия бъдат наложени наказания. 

" Всякакви закани за налагане на наказания против Русия няма да останат без отговор. Британската страна би трябвало да разбере това ", подчертаха от ведомството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР