Руското посолство във Вашингтон обвини САЩ в събота в неоснователна

...
Руското посолство във Вашингтон обвини САЩ в събота в неоснователна
Коментари Харесай

Русия се оплаква, че САЩ демонизират Москва

Руското посолство във Вашингтон упрекна Съединени американски щати в събота в " неоснователна демонизация " и " надълбоко вкоренена русофобия " поради мнения , направени от съветника по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан по отношение на тръбопровода " Северен поток ". 

Посолството твърди, че Съливан " опонира на обикновената логичност ", когато е декларирал, че е належащо следствие, с цел да се дефинира кой стои зад саботажа, само че по-късно също по този начин изключва Съединени американски щати и техните съдружници от НАТО като вероятни виновници.

Русия упорства " изцяло и обективно изследване на всички условия " към случая, написа посолството в " Телеграм ".
 Западът с контраобвинения против Русия за Северен поток
Западът с контраобвинения против Русия за Северен поток

В региона били видяни съветски кораби и подводници

Докато съветското посолство във Вашингтон се оплаква , че Съединени американски щати демонизират Москва , по-рано в петък съветският президент Владимир Путин се изявяваше като " боец " против западен " сатанизъм ". Той се базира на Христос, Сатаната и транссексуални с цел да плаши на гала в Кремъл за анексиране на украински територии, написа EUobserver.

Путин разказа анексирането като свещена война против Запада , който оказва помощ на Украйна да се отбрани, използвайки безумна изразителност. " Те (Западът) се движат към открит сатанизъм ", сподели той в тирада.

" Ние се борим за историческа Русия, с цел да защитим нашите деца и внуци от този опит за смяна на душите им ", добави той.

Путин се базира на Христос по име, с цел да свидетелства за неговата " истина " и се показа с месиански термини .

Путин също по този начин упрекна " англосаксонците ", имайки поради Обединеното кралство и Съединени американски щати, за случаите със " Северен поток ".

Той се подигра на европейската общност за скока на цените на храните и силата , дължащи се на неговата инвазия. " Имате потребност от храна ", сподели Путин. " Не можете да си отоплявате жилищата ", сподели той.

Сатанинските препратки и речи за половата ненавист са познати тематики в съветската агитация .

Но до момента в който Путин е прочут с потреблението на всевъзможни сходни препратки, в петъчния си " коктейл " от вяра и геополитика той бе по-опиянен от всеки път .
 С
С " разпадът на Съюз на съветските социалистически републики е покруса " Путин анексира Донбас, Запорожие и Херсон

За нашия народ, за огромната историческа Русия и бъдещите потомство, да защитим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР