Руското министерство на отбраната започна разработка на ново антивирусно лекарство

...
Руското министерство на отбраната започна разработка на ново антивирусно лекарство
Коментари Харесай

Русия разработва лекарство за коронавирус във вид на дъвка

Руското министерство на защитата стартира разработка на ново антивирусно лекарство за COVID-19 под формата на дъвка, заяви източник, непосредствен до военното ведомство, пред РИА Новости.

Работи се в " 48-ия централен проучвателен институт ", добави той.
 В Гърция стартират клинични тествания на израелско лекарство против COVID-19 В Гърция стартират клинични тествания на израелско лекарство против COVID-19
В Гърция стартират клинични тествания на израелско лекарство против Covid-19 в две лечебни заведения в Атина. Това написа електронното издание на гръ...

„ Комбинацията от налична форма на приложение с потребните свойства на лекарството ще обезпечи позитивен резултат в битката против разпространяването на новата коронавирусна зараза “, сподели източникът.

Също по този начин институтът основава муконазална ваксина против ковид под формата на пастили.

" След привършване на опитите тази ваксина ще бъде включена в разнообразни режими на лекуване и ще се употребява като допълнение към съществуващите механизми за потребление на превантивни медикаменти ", сподели източникът.

Миналата година 48-ият Централен проучвателен институт на Министерството на защитата, взаимно с Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Гамалея “, създаде рекомбинантното лекарство за ТОРС-CoV-2 „ Спутник V “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР