Руското министерство на отбраната обяви тези дни, че въоръжените сили

...
Руското министерство на отбраната обяви тези дни, че въоръжените сили
Коментари Харесай

Не било танк, а трактор

Руското министерство на защитата разгласи тези дни, че въоръжените сили на страната са осуетили огромна украинска атака. То обаче е употребило, както наподобява, подправени фрагменти, претендиращи да демонстрират унищожаването на военен танк " Леопард 2 ", заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

На видеозаписа в действителност е изумен трактор, твърди проруският Телеграм канал " Военен информатор ".

— Sytheruk (@Sytheruk)

Други съветски военни блогъри също подлагат на критика известието като погрешно. Според националистическия Телеграм канал " Fighterbomber " фрагментите са снимани предходната година, когато Западът към момента не бе доставил на Украйна танкове " Леопард ".

Вчера съветският министър на защитата Сергей Шойгу разгласи, че са били унищожени осем танка " Леопард 2 ", както и друга военна техника, употребена от украинските въоръжени сили.

Министерството на защитата на Русия постоянно преувеличава триумфите на бойното поле, отбелязва ДПА. Така да вземем за пример по данни на неговия представител Игор Конашенков съветската войска е свалила повече военни самолети, в сравнение с Украйна въобще е имала.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР