Руският завод "Очаково" започна производство на аналози на Coca-Cola, Fanta

...
Руският завод "Очаково" започна производство на аналози на Coca-Cola, Fanta
Коментари Харесай

Русия: CoolCola вместо Coca Cola и Fancy вместо Fanta

Руският цех "Очаково " стартира произвеждане на аналози на Coca-Cola, Fanta и Sprite. Имитиращите питиета са озаглавени CoolCola, Fancy и Street .

Производителят отбелязва, че новият подбор е „ с типичен усети на обичаните безалкохолни питиета “ .

The Russian versions of Coca-Cola drinks are Cool-Cola (Coca-Cola), Fancy (Fanta), and Street (Sprite). All names are made in the style of Coca-Cola logos, and the vendor claims "the same taste ".
— младоолігархат (@Oh_89)
В описанието на напитките се показва, че CoolCola е напитка с "емблематичен усет на кола ", Fancy е напитка с различим усет на фанта, а Street съдържа лимон, сок от лайм и растителни екстракти .

Корпорацията Coca-Cola Company спря работа в Русия на 13-ия ден от нашествието на Русия в Украйна.

На 9 март компанията Coca Cola разгласи, че стопира да продава напитките си в Русия. Така тя стана следващата знакова западна компания, лимитирала активността си в района поради нахлуването на Москва в Украйна.

Coca Cola съобщи, че бизнесът ѝ в Русия и Украйна е съдействал за към 1-2 % от чистата оперативна облага на компанията за 2021 година

Нашите сърца са с хората, които понасят тежките последствия от тези трагични събития в Украйна. Ще продължим да следим и проучваме развоя на обстановката, уточни компанията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР