Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков призова Вашингтон да

...
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков призова Вашингтон да
Коментари Харесай

Русия призова Вашингтон да прекрати военната си подкрепа за Киев

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков прикани Вашингтон да приключи военната си поддръжка за Киев. Според него дейностите на Съединените щати са директна опасност за Русия.

Сергей Рябков увери, че Русия по никакъв метод не заплашва сигурността на Украйна, само че и че не има намерение да изтегля войските си, струпани на общата граница. 

„ Ще се отнася до американските претенции незабавно да изтеглим войските си от Украйна, то ще продължаваме търпеливо да обясняваме на сътрудниците, че съответните сили и средства се намира на наша територия и не имаме намерение да променяме придвижването им под външен напън “, уточни Рябков по време на полемика в Москва, проведена от интернационалния спорен клуб “Валдай ”.

Той беше безапелационен, че съветската страна няма да отстъпи от главното си искане, а точно преустановяване на по-нататъшното разширение на Северноатлантическия алианс на изток:

„ Нужни са ни правни гаранции за неразширяване на НАТО под формата на двустранен контракт със Съединените щати и на многостранно съглашение с НАТО. Там всичко е написано “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР