Руският външен министър Сергей Лавров разкритикува новите санкции на САЩ

...
Руският външен министър Сергей Лавров разкритикува новите санкции на САЩ
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ срещу Русия застрашават цялостно двустранните отношения

Руският външен министър Сергей Лавров разкритикува новите наказания на Съединени американски щати против Русия и съобщи, че те съществено заплашват двустранните връзки в тяхната целокупност, съобщи Агенция Франс Прес.

Санкциите, които Вашингтон наложи на Москва поради ролята й в украинската рецесия, са " напразни опити да се окаже напън на Русия ", съобщи Лавров, който означи, че руско-американските връзки " така и така са в комплициран интервал ".

Американският Сенат утвърди нови наказания против Русия (ВИДЕО)

Той добави, че Москва към момента чака отговор от Вашингтон на своето предложение за възстановяване на връзките и дейностите на Съединени американски щати в Сирия нарушават суверенитета на тази страна, отбелязва Ройтерс.

В телефонен диалог с държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън Сергей Лавров е декларирал, че опитите да се окаже напън на Русия посредством наказания са напразни, заяви съветското външно министерство, представено от ТАСС.

Русия анулира договаряния със Съединени американски щати поради новите наказания

" При разискването на вероятностите на двустранния разговор Сергей Лавров уточни илюзорността на опитите да се оказва напън на Русия посредством наказания, какъвто опит Вашингтон за следващ път направи на 20 юни. Такива дейности подлагат на сериозен риск целия комплекс на руско-американските връзки, които така и така са в комплициран интервал ", се споделя в изказването.

Путин: Новите наказания на Съединени американски щати няма да притиснат Русия до стената

" При разискването на интернационалните проблеми Сергей Лавров удостовери оценката на някои дейности на ръководената от Съединени американски щати коалиция, които нарушават суверенитета на Сирия, затрудняват осъществяването на дилемите по разгромяване на терористите и по споразумяване на сирийската рецесия.

Москва приканва Вашингтон строго да съблюдава всички реализирани съглашения по разнообразни аспекти на решаването на обстановката в Сирия ", се споделя в изказването на съветското външно министерство. По тематиката Германия и Австрия с остри рецензии към Съединени американски щати за антируските санкции
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР