Руският сенатор Алексей Пушков коментира изявленията на американския президент Джо

...
Руският сенатор Алексей Пушков коментира изявленията на американския президент Джо
Коментари Харесай

Сенатор сряза Джо Байдън за думите му за Русия

Руският сенатор Алексей Пушков разяснява изказванията на американския президент Джо Байдън за връзките с Русия.

По-рано Байдън в своя публикация във " Вашингтон пост " съобщи, че Вашингтон не търси спор с Москва, а в противен случай - желае постоянни връзки, само че изрази подготвеност да отговори на хипотетичните провокации пред европейската сигурност.

" Статията на Байдън във " Вашингтон пост " не съдържа нищо ново. Те се пробват да сплашат Москва с твърди дейности на Съединени американски щати при положение, че тя " навреди " на техните ползи. В противоположен случай те желаят " постоянни връзки ", написа Пушков в профила си в " Туитър ".

В същото време съветският сенатор означи, че Байдън не е обяснил дали Съединени американски щати ще продължат да заплашват ползите на Русия. " А това е същността на казуса ", посочи той.

По-рано съветският президент Владимир Путин по време на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург съобщи, че на срещата с Байдън е належащо да се опитат да се намерят способи за споразумяване на връзките сред Русия и Съединени американски щати.

По думите му двамата би трябвало да беседват за стратегическата непоклатимост, за споразумяване на интернационалните спорове в най-горещите точки, за процесите на разоръжаване и битката с тероризма и пандемията.

Срещата сред Путин и Байдън е планувана за 16 юни в Женева, преди този момент президентът на Съединени американски щати ще взе участие в срещи с Европейски Съюз и НАТО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР