Руският производител АвтоВАЗ започна в понеделник продажбите на модела Lada

...
Руският производител АвтоВАЗ започна в понеделник продажбите на модела Lada
Коментари Харесай

Lada Vesta автоматик и с нов двигател излезе на пазара

Руският производител АвтоВАЗ стартира в понеделник продажбите на модела Lada Vesta с нов мотор и автоматизирана трансмисия на локалния пазар. Безстепенната скоростна кутия Jatco на японската компания Нисан налична за всички модификации на модела: седан, комби и Cross-версията.

" Продажбите на обновеното семейство Lada Vesta започват: колите имат нови варианти, а в допълнение, задвижващият елемент на алианса Renault-Nissan стана разполагаем за тях - 113 конски сили мотор с размер 1,6 литра и безстепенна автоматизирана трансмисия. Това прави Lada Vesta една от най-достъпните предложения с AT измежду всички сегменти на съветския пазар ", осведоми уеб сайтът на компанията.

1.6-литровият H4M мотор е един от най-често срещаните за гамата на Renault. Той е конфигуриран на коли Renault Logan, Sandero, Duster, Arkana, Megane от предходното потомство, както и на Nissan Terrano и Lada Xray Cross.
 AвтоВАЗ пуска
AвтоВАЗ пуска " зимна " Lada Vesta

Догодина излиза и нова версия на модела - Lada Vesta AT Exclusive

Според AвтоВАЗ спомагателната цена за новия мотор и автоматизирана трансмисия е 50 хиляди рубли.

Цената на Lada Vesta c " автоматик " ще стартира от 736,9 хиляди рубли (10 480 евро при курс 70,3 рубли за евро, бел.ред). Толкова ще би трябвало да платите за класическия седан с пакета Start Plus, който също ще има климатик, тристепенно отопление на предните седалки, две въздушни възглавници, задни дискови спирачки, електронна система за надзор на стабилността,, централен подлакътник с кутия и 12V контакт за пасажерите.

Комбито на Lada Vesta ще коства най-малко 773 900 рубли, а двете Cross версии 832 900 рубли и 866 900 рубли надлежно.
 Нов модел Lada идва през 2020-а
Нов модел Lada идва през 2020-а

Продажбите на Lada Van би трябвало да стартират идващото лято

Заедно с новия захранващ блок фамилията Lada Vesta получи уголемен лист на оборудването. За първи път в практиката на Lada бяха употребявани огледала с електрическо прегъване - те се ръководят както от дистанционното управление на ключа за запалване, по този начин и благодарение на бутон на вратата на лидера. Освен това на Lada Vesta се появиха отопление на кормилото, фарове за мъгла с функционалност на завой, чистачки без рамки и по-дълбоки функционални държатели за чаши.
 Най-бързата и най-скъпа Lada излезе на пазара (ВИДЕО)
Най-бързата и най-скъпа Lada излезе на пазара (ВИДЕО)

Първият модел на марката, който коства над 1 милион рубли
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР