Руският производител АвтоВАЗ започна европейските продажби на комбито Lada Vesta

...
Руският производител АвтоВАЗ започна европейските продажби на комбито Lada Vesta
Коментари Харесай

До края на април пускат Lada Vesta SW Cross в България

Руският производител АвтоВАЗ стартира европейските продажби на комбито Lada Vesta SW и неговата всъдеходна трансформация Vesta SW Cross.

Автомобилите към този момент са налични за поръчки в Германия, Австрия и Унгария. А до края на април, те би трябвало да се появят и на пазара в Словакия, Сърбия и България.

В страните на Европа моделите са налични в комплектация Comfort и Luxe. Автомобилите са с бензинов мотор 1,6 литра с мощ 106 конски сили, работещ с механична 5-степенна скоростна кутия или с роботизирана автоматизирана трансмисия.

Цената на Lada Vesta SW в Европа стартират от 11 990 евро.

 5 аргументи да се обича и ненавижда Lada Vesta
5 аргументи да се обича и ненавижда Lada Vesta

Полезно четиво за сегашните и бъдещите притежатели на модела

По-рано в редица еврпоейски страни стартира продажбата на седана Lada Vesta. Например базовата версия за Германия е със климатик, 16 цолови лети джанти, круиз надзор, парктроник и други модерни екстри.

В прессъобщението на АвтоВаз се прецизира, че двата модела са сертифицирани съгласно условията на Европейски Съюз за сигурност и дават отговор на екологичната норма " Евро 6 ".

 Lada Vesta комби излиза на пазара
Lada Vesta комби излиза на пазара

Ще има и всъдеходна версия

Серийното произвеждане на комбито Lada Vesta SW и неговата крос версия Lada Vesta SW Cross стартира през 2017 година в автозавода в гр. Ижевск.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР