Руският президент Владимир Путин обсъди новия вариант Омикрон на коронавируса

...
Руският президент Владимир Путин обсъди новия вариант Омикрон на коронавируса
Коментари Харесай

Путин обсъди Омикрон в разговор по телефона с президента на Южна Африка

Руският президент Владимир Путин разиска новия вид Омикрон на ковид в диалог по телефона с президента на Южна Африка Сирил Рамапоса, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Кремъл заяви през днешния ден, че двамата водачи са се съгласили да се борят дружно против пандемията.

Путин и Рамапоса са разискали и елементи от подготовката за срещата Русия - Африка, взаимоотношението в границите на организацията БРИКС и въпроси от сферата на търговско-икономическото съдействие, показва ТАСС.

Според публична информация към момента няма доказан случай на инфектиран с разновидността Омикрон човек в Русия. Въпреки това Путин подреди да бъдат осъществени съответните инспекции на тестванията за ковид и имунизациите. Също по този начин държавното управление ще създаде ограничения за попречване на разпространяването на разновидността в най-голямата по територия страна в света.
свързани новини2795преди 13 часа
Русия от месеци се оплаква от висока смъртност, породена от ковид. Днес управляващите оповестиха, че 1215 заболели от COVID-19 са умряли за един ден. Истинският брой евентуално е по-голям, отбелязва ДПА.

Според съветската статистическа работа Росстат 74 893 души са умряли от COVID-19 през октомври - най-високият месечен брой от началото на пандемията. Според държавните данни обаче през октомври от COVID-19 са умряли доста по-малко хора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР