Руският президент Владимир Путин заяви, че САЩ носи известна отговорност

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че САЩ носи известна отговорност
Коментари Харесай

Путин откри нов фронт срещу САЩ: За убития Кашоги и масовия екзекутор в Крим

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Съединени американски щати носи " известна отговорност " за ориста на саудитския публицист Джамал Кашоги, като добави, че няма задоволително доказателства, че Риад е зад изгубването му.
" Доколкото ми е известно, журналистът, който изчезна, живее в Съединени американски щати. В този смисъл, несъмнено, Съединени американски щати носят избрана отговорност за това, което се е случило с него ", сподели Путин на конгрес в южния съветски град Сочи.
Руският водач сподели, че Москва " не може да стартира да преразглежда връзките " си със Саудитска Арабия, тъй като " не знае какво в действителност се е случило ".
Турски представители обявиха тази седмица, че Кашоги е бил погубен от углавен отряд в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул на 2 октомври. Рияд отхвърля обвиняванията.
Коментарите на съветския водач пристигнаха, откакто висши западни министри отхвърлиха присъединяване в огромна капиталова конференция в Саудитска Арабия, изразявайки дълбока угриженост за изгубването на Кашоги. Министрите се причислиха към крупни корпорации, които към този момент се отхвърлят от бъдеща капиталова самодейност в Рияд.
Путин се срещна с престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман преди мача за откриването на Световното състезание в Москва това лято.
Малко по-рано съветският президент продължи обвиняванията си против Щатите, откакто съобщи, че всеобщия разстрел, в който Владислав Росляков лиши живота на над 20 души и рани 70, в действителност е следване на американската наклонност за изтребване на хора в учебните заведения и лесното им въоръжаване в младежка възраст.
„ Това е резултат на глобализацията. В обществените мрежи, в интернет ние виждаме, че има цяла една общественост, която е била основана. Всичко стартира с трагичните събития в учебни заведения в Съединени американски щати “, сподели Путин на форума в Сочи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР