Руският президент Владимир Путин заяви, че рискът от ядрена война

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че рискът от ядрена война
Коментари Харесай

Путин пак заговори за ядрен удар: Не сме луди, знаем какво означава това

Руският президент Владимир Путин съобщи, че рискът от нуклеарна война нараства - последното от поредност сходни предизвестия, само че че Русия преглежда арсенала си като средство за ответен удар, а не като средство за нанасяне на първи удар, оповестява Ройтерс.

" Не сме полудели, осъзнаваме какво съставляват нуклеарните оръжия ", сподели Путин. " Разполагаме с тези средства в по-усъвършенствана и съвременна форма от всяка друга нуклеарна страна... Но нямаме желание да обикаляме света, размахвайки това оръжие като бръснач. "

Той добави, че армията му може да се бори в Украйна още дълго време, само че не вижда " смисъл " да активизира спомагателни бойци в този миг. " Що се отнася до продължителността на специфичната военна интервенция, то, несъмнено, това може да бъде дълъг развой ", сподели Путин, употребявайки желания от него термин за съветската инвазия, почнала през февруари.По време на излъчено по малкия екран съвещание на неговия Съвет по правата на индивида, в което доминираше тематиката за войната, Путин разгласи, че руснаците " ще се пазят по всевъзможен начин, с които разполагат ", като съобщи, че на Запад гледат на Русия като на " второкласна страна, която въобще няма право да съществува ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР