Руският президент Владимир Путин заяви, че противниците на страната му

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че противниците на страната му
Коментари Харесай

Путин: Противниците на Русия са могъщи

Руският президент Владимир Путин съобщи, че съперниците на страната му в Съединени американски щати са могъщи и мощни хора, предава РИА Новости, представени от " Фокус ".

По думите на Путин, доказателството за изказванието му е, че те могат да „ продадат “ на милиони жители разнообразни „ мъчно смилаеми неща в естествената логичност на историята “.
„ Нас постоянно са ни учили, че хората, работещи за страната, в полза на обществото, на първо място са длъжни да мислят за фундаменталните ползи на страната и постоянно да ги слагат преди всичко, само че не. Виждаме, че в Съединени американски щати има сили, които слагат груповите си, тяснопартийни ползи над общонационалните “, съобщи президентът на заседание с посланиците и непрекъснатите представители на Русия.
Президентът означи, че без значение от това, Русия е открита да развива контакти със Съединени американски щати на равноправна и взаимноизгодна основа. Той също по този начин акцентира, че това е належащо за целия свят.
„ Като най-големите нуклеарни страни, ние носим специфична отговорност за обезпечаването на стратегическата непоклатимост и сигурност “, добави Путин.
Също по този начин, той оцени връзките със Съединени американски щати. По неговото мнение, Москва и Вашингтон са тръгнали по пътя на позитивните промени. Държавният глава подсети за състоялата се в понеделник среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
„ При всичките разлики в нашите възгледи, нашите отзиви съответстваха в това, че руско-американските връзки се намират в извънредно незадоволително положение, по доста параметри по-лоши, в сравнение с по време на Студената война “, означи съветският водач и добави, че натрупалите се през годините проблеми не могат да бъдат позволени за няколко часа.
Но, без значение от това, срещата, като цяло бе сполучлива и докара до потребни сделки “, заключи Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР