Руският президент Владимир Путин заяви, че предизборнитеобещания на държавния глава

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че предизборнитеобещания на държавния глава
Коментари Харесай

Владимир Путин: Доналд Тръмп не може да нормализира отношенията на САЩ с Русия

Руският президент Владимир Путин съобщи, че предизборнитеобещания на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп не значат, че той е кадърен да възстановява връзките сред Вашингтон и Москва, предава РИА Новости, представена от Агенция " Фокус ".
Предизборните изказвания на Доналд Тръмп за нуждата от нормализиране на връзките сред Руската федерация и Съединени американски щати не са изпълнени, само че в Москва се отнасят към това с схващане, съобщи Путин пред публицисти.
" Ние знаем какво споделя президентът Тръмп за руско-американските връзки. Знаем, че по време на предходната предизборна акция, той се изрече за нормализиране, само че за жалост това към момента не е свършено “, съобщи съветският президент.
" Но ние нямаме искания, тъй като виждаме какво се случва в политическия живот на Съединени американски щати. И вътрешният политически дневен ред не разрешава на настоящия президент да предприеме стъпки за коренно възстановяване на руско-американските връзки ", добави още Путин.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР