Руският президент Владимир Путин заяви, че неговата армия може да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че неговата армия може да
Коментари Харесай

Путин решен да воюва дълго в Украйна с всички налични средства

Руският президент Владимир Путин съобщи, че неговата войска може да се бие в Украйна дълго време, само че не вижда на този стадий нужда от активизиране на спомагателни бойци, оповестява " Ройтерс ".

" Що се отнася до продължителността на специфичната военна интервенция, несъмнено, това може да бъде дълъг развой ", означи той, употребявайки желания от него термин, с цел да разяснява нахлуването на съветските сили преди 10 месеца.

По негови думи обаче в този миг, откакто през септември и октомври бяха

Путин уточни, че от този брой понастоящем 150 000 са ситуирани в Украйна. От тях 77 000 са били в бойни елементи, а останалите са изпълнявали отбранителни функционалности.

" Гардиън ": Русия към този момент води война единствено с цел да отбрани Путин от оскърбление

Митът за силата и отличната преценка на съветския водач е разтърсен

Изявлението си съветският водач направи по време на излъчена по малкия екран годишна сесия на своя Съвет по правата на индивида. Той се оплака, че западните правозащитни организации гледат на Русия като на " страна от второкласен, която въобще няма право на битие ".

Ето с какво си имаме работа, означи Путин.

" От наша страна може да има единствено един отговор - поредна битка за нашите национални ползи . Ние ще го създадем. И никой не трябва да разчита на друго ", отсече той и добави: " Ще създадем това по разнообразни способи и посредством разнообразни средства. Първо, несъмнено, ще се съсредоточим върху мирните средства, само че в случай че не ни остане нищо друго, ще се пазиме с всички налични средства, с които разполагаме " .

Думите му бяха във връзка мнения на член на Съвета по правата, че украинските сили обстрелват жилищни региони в следената от Русия Донецка област.
 Столтенберг: Русия се пробва да
Столтенберг: Русия се пробва да " замрази " военните дейности, с цел да натрупа мощ

Той даде обещание продължение на поддръжката за Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР