Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Русия няма да участва в нова надпревара във въоръжаването

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила съобщи през днешния ден, че Русия желае да има градивни връзки с другите страни и няма да се въвлече в конкуренция във въоръжаването, предадоха международните организации.

Пред победените си противници на вчерашните президентски избори той сподели, че ще се концентрира върху повишението на виталното ниво на сънародниците си, възстановяване на опазването на здравето и образованието и върху други вътрешнополитически въпроси, показва Асошиейтед прес.

Путин сподели, че Москва не счита да взе участие в нова конкуренция във въоръжаването, а желае градивен разговор с интернационалните си сътрудници и ще направи всичко за решение на различията сред други страни, като наред с това отстоява националните си ползи, означават ТАСС и Ройтерс.

Президентът съобщи даже, че възнамерява понижаване на военните разноски за 2018 и 2019 година Същевременно той акцентира, че това няма да докара до понижаване на отбранителния капацитет на страната, показва Франс прес.

По думите на Путин всички политически сили в Русия би трябвало да обединят напъните си за решаването на проблемите на страната. Той подчертава върху повишението на икономическия напредък, въвеждането на нововъведения в технологиите, модернизиране на инфраструктурата, а като основни цели набеляза битка с бедността и намаляването на разликите сред небогати и богати, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР