Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Украински журналист: Владимир Путин няма двойници

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През няма двойници ", това сподели украинският публицист Олексендър Коваленко, представен от киевската медия " Фокус ".

" Диктаторът в Кремъл се опасява. Той не желае да има дубльори, тъй като някой от тях може да го в профил и да поеме функционалностите на държавен глава ", добави Коваленко.

" Руският водач не се появяваше 11 дни  след убийството на Борис Немцов (27 февруари 2015 г.). Това породи редица спекулации. Сред тях бяха: проблеми със здравето, тръгване за Швейцария, където е участвал на раждане на свое дете от Алина Кабаева, даже и прелом и контрапреврат в Кремъл. При съществуване на двойник, или двойници, той или те щяха да се появяват пред хората, да произнасят речи и така нататък ", сподели още журналистът.

" По време на международната пандемия от коронавирусната зараза Путин не излизаше от резиденцията си в Ново Огарьово (край Москва). Ако той имаше дубльор/и, какво им пречеше да пътуват по градове и села в Руската федерация и да се показват за президента ", добави Коваленко.

На въпрос на какво се дължат измененията във външния тип на съветския водач журналистът отговори: С напредването на възрастта настъпват промени и във външния тип. Това зависи от храната, поемането на течности и от приемане на медикаменти. Аз персонално мисля, че Путин пие хормони.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР