Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин помилва наркотрафикантка, причината – съпругът ѝ влезе в редиците на Вагнер

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През помилва затворничка, наказана на 16 години отнемане от независимост за произвеждане и продажба на амфетамини.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9914
Диана Грибовская, жителка на Санкт Петербург, е амнистирана от съветския президент с помощта на нейния брачен партньор, който се е записал в редиците на частната паравоенна формация " Вагнер " като доброволец за фронта в Украйна, осведоми вестник " Новая газета ".

През 2018 година ветеранът Дмитрий Каравайчик и брачната половинка му Диана Грибовская, която е учител по физика, бяха наказани надлежно на 17 и 16 години затвор поради производството на огромни количества дрога. По данни на прокуратурата Каравайчик е произвеждал амфетамините, до момента в който брачната половинка му е търсела клиенти.

Пред съда Каравайчик тогава обяснил, че действително не е продавал опиати, а " примес от стрити таблетки ". Допълнил още, че парите трябвало да бъдат вложени за създаването на протези за котки.

През януари т.г. Каравайчик е бил видян в компанията на създателя на " Вагнер " Евгений Пригожин. С тях имало още няколко някогашни пандизчии, които
Всичко за Вашата сватба
подписвали договорите за присъединението си към наемническата формация.

По-късно в изявление за вестник " Комсомолская истина " Каравайчик е признал, че се е съгласил да взе участие във войната в Украйна, с цел да помогне на брачната половинка си.

Надявам се, че по този метод в този момент и тя ще бъде освободена. Готов съм да направя всичко за нея, сподели Каравайчик пред изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg