Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Таван на цените на руския петрол ще доведе до сериозни последици за световните енергийни пазари

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През разиска в четвъртък опитите на Запада да ограничи цената на съветския нефт по време на телефонен диалог с Мохамед Шия ас Судани, новият иракски министър председател, заяви Кремъл, описвайки извършения диалог, съобщи Ройтерс.

Според Кремъл, Путин е споделил на Судани, че таванът на цените ще има съществени последствия за международния енергиен пазар.

В диалога бяха наранени опитите на редица западни страни да наложат ограничавания върху цената на суровия нефт на Русия, се споделя в изказването на Кремъл. 

" Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През акцентира, че сходни дейности опонират на правилата на пазарните връзки и е доста евентуално да доведат до съществени последствия за международния енергиен пазар ", показва още Кремъл.

През последните дни Европейският съюз и Съединените щати ускориха опитите си да реализират съглашение за това на какви равнища да се сложи тавана на цените за вноса на съветски нефт, припомня Ройтерс.

Трябва да се има поради, че Русия и Ирак са както огромни производители на нефт, по този начин и членове на формата " ОПЕК + ", което дефинира равнищата на петролното произвеждане в опит да направлява международните цени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР