Руският президент Владимир Путин си взе няколко дни почивка и

...
Руският президент Владимир Путин си взе няколко дни почивка и
Коментари Харесай

Путин излезе от самоизолация и отиде на риболов в Сибир

Руският президент Владимир Путин си взе няколко дни отмора и отпътува за Сибир, където направи преходи измежду природата и лови риба след къс интервал на самоизолация като защитна мярка против КОВИД-19, заяви през днешния ден Кремъл, представен от Ройтерс.

Путин сподели в средата на септември, че би трябвало да изкара няколко дни в самоизолация, откакто десетки чиновници от неговото обграждане се разболяха от КОВИД-19. Президентът трябваше на анулира пътуването си до Таджикистан за среща, отдадена на сигурността.

Руският президент култивира имидж на мачо, който се харесва на доста руснаци , и по-рано бе сниман да язди кон гол до кръста, поставил слънчеви очила, както и да държи ловджийска пушка и да пилотира изтребител.

Този път излетът му бе по-тривиален.

 Снимка: Пресс-служба президента РФ

Кремъл популяризира 20 фотоси на Путин, на които е застанал до река и лови риба или пресича буйни ливади и беседва с министъра на защитата Сергей Шойгу, който е негов нормален сателит по време на излетите му.

 Снимка: Пресс-служба президента РФ

Шейсет и осем годишният Путин си е сложил и двете дози от имунизацията " Спутник V ". Според Кремъл президентът е в чудесно здраве.

 Снимка: Пресс-служба президента РФ
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР