Руският президент Владимир Путин се подигра с флага на дъгата,

...
Руският президент Владимир Путин се подигра с флага на дъгата,
Коментари Харесай

Путин се подиграва с дипломатите на САЩ, че са гей заради ЛГБТ флаг

Руският президент Владимир Путин се подигра с флага на дъгата, ЛГБТ-гордост, окачен от посолството на Съединени американски щати в Москва , предполагайки, че той отразява ориентацията на дипломатите , оповестява Агенция Франс Прес.

По време на телевизионна видеоконференция Путин пита, " кой работи в тази постройка ", сенатора Алексей Пушков му отговори, " американци ".

" Нека честват . Те сподели що за хората работят там ", добави той с усмивка.

Путин подписа промените на конституцията , които включват и уговорка за брака сред мъж и жена, ориентирана към попречване на легализацията на гей съюзите . Президентът обаче изясни, че Русия не дискриминира хората въз основа на полова ориентировка.

Той сподели, че закон, забраняващ насърчаването на хомосексуални връзки с малолетни лица, който той подписа през 2013 година и провокира стихия от интернационално наказание, цели просто да предотврати " натрапването " на сходни подобни на децата .

Законът е употребен като предлог за възбрана на " гей прайд " събития. " Нека човек порасне, да стане възрастен и самичък да реши своя път. Просто не би трябвало да налагате нищо ", упорства Путин.

Той разяснява, че " тези, които ни атакуват на тази основа, просто се пробват да разбият отворена врата ". Консервативен политик , който оглавява Съюза на дамите на Русия, предизвести Путин, че билбордове употребяват изображения на дъга, с цел да продават сладолед .

" Косвено е, само че въпреки всичко принуждава децата ни да свикнат с цветовете , със знамето, което всички окачат, даже и в това посолство ", изяснява Екатерина Лахова.

Посланикът на Съединени американски щати в Москва Джон Съливан във видеоклип в Twitter на 25 юни съобщи, че " нашето посолство демонстрира флага на дъгата от взаимност ", като пожела на руснаците " благополучен прайд ".

На 27 юни той и посланици от четири други страни, в това число Англия , пуснаха изказване, призовавайки съветското държавно управление да извърши отговорностите си за отбрана правата на хората от ЛГБТ .

Британското посолство в Москва също сложи флага на дъгата. Знамето на американското посолство , внушителна постройка на основен път, стана цел на хомофобски митинги .

Членовете на " Сорок Сороков ", консервативна православна християнска група стъпкваха знамето на дъгата на тротоара пред постройката .

Говорителят на Православната черква разгласи знамето като пренебрежение към полезностите на руснаците .

" Флагът на ЛГБТ в посолството на Съединени американски щати се трансформира в забележителност ", написа развлекателен съветски уеб страница.
 Путин: Руснаците гласоподаваха със сърцето си
Путин: Руснаците гласоподаваха със сърцето си

Усетили " от какво се нуждае страната "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР