Руският президент Владимир Путин произнесе реч на церемония в Кремъл

...
Руският президент Владимир Путин произнесе реч на церемония в Кремъл
Коментари Харесай

Путин: Милиони поискаха регионите, в които живеят, да станат част от Русия

Руският президент Владимир Путин произнесе тирада на гала в Кремъл за анексирането на четирите украински територии, които на референдуми гласоподаваха " за " присъединение към Русия. Това са Херсонска и Запорожка област, както и Донецката и Луганската национални републики.
Прочетете още
" На извършените референдуми хората споделиха своята дума. Милиони желаеха районите, в които живеят, да станат част от Русия. И в този момент те към този момент са наши жители - вечно ", сподели Путин пред цялостната с публични лица зала. 

По-рано през днешния ден бе оповестено, че Путин е подписал укази, с които признава независимостта на Херсонска и Запорожка област.

Watch live: Putin signs annexation of four Ukrainian territories to Russia

— The Independent (@Independent)
 

" Ще пазиме земята си с всички сили и средства, с които разполагаме, и ще създадем всичко допустимо, с цел да осигурим сигурността на народа си. Това е великата освободителна задача на нашия народ. Ние сигурно ще възстановим разрушените градове и селища, жилищата, учебните заведения, лечебните заведения, театрите, музеите, ще развием промишлените предприятия, заводите, инфраструктурата, обществените пенсии, здравната и просветителната система. Разбира се, ще работим за възстановяване на сигурността “, съобщи Путин.

Путин още веднъж упрекна " алчния " Запад, че води хибридна война против Москва. " Те желаят да бъдем тяхна колония. Не желаят да ни виждат като свободно общество, а като навалица от плебеи. Те първи нарушиха разпоредбите, касаещи границите на страните. Те упорстват всички да одобряват греховете им. Те нямат потребност от Русия! Ние имаме потребност от Русия ", съобщи президентът.

Той бе безапелационен, че западните страни вършат опити да заличат културата на Русия и да ѝ наложат своите технологии и валути.

Путин засегна още веднъж и тематиката за нуклеарните оръжия, наблягайки, че Съединени американски щати са тези, които основават казус по отношение на потреблението им - при стартирането на атомните бомби над Хирошима и Нагасаки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР