Руският президент Владимир Путин прикани властите бързо да възстановят работата

...
Руският президент Владимир Путин прикани властите бързо да възстановят работата
Коментари Харесай

Рухване на мост спря движението по Транссибирската железница

Руският президент Владимир Путин прикани управляващите бързо да възстановят работата на Транссибирската железница. Тя беше прекратена от срутване на мост вследствие на мощни дъждове, съобщи Асошиейтед прес.

Десетки влакове остават блокирани по 9289-километровата железопътна линия. Тя минава през осем часови зони от единия до другия завършек на Русия, от Москва до тихоокеанското пристанище Владивосток, и е най-дългата в света.

Никой не е потърпевш, когато през днешния ден рухнала част от моста в региона на Нижняя Куенга в Забайкалския завършек на изток от езерото Байкал.

Путин съобщи, че управляващите са дали обещание до два дни и половина да създадат по този начин, че влаковете още веднъж да се движат по едната линия, а до дни да бъде възобновено придвижването и по другата.

Руският президент разпореди на управляващите и да вземат незабавни ограничения за обезпечаване на непрестанно доставяне с храна и други артикули от първа нужда на районите, наранени от нарушаването на работата на железницата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР