Руският президент Владимир Путин предупреди за нарастващото влияние на големите

...
Руският президент Владимир Путин предупреди за нарастващото влияние на големите
Коментари Харесай

Путин: Технологичните гиганти вече се конкурират с държавите

Руският президент Владимир Путин предизвести за възходящото въздействие на огромните софтуерни компании, които съгласно него " се конкурират " към този момент даже с страните.
" Това не са просто стопански колоси, в някои области те към този момент се състезават, де факто, с страните ", сподели Путин на в Давос.
 Путин: Дворецът в Геленджик не е мой или на някой от околните ми Путин: Дворецът в Геленджик не е мой или на някой от околните ми
Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че дворецът в Геленджик, разгласен за негова благосъстоятелност в журналистическо „ разследване&l...
" Цифровите колоси " играят огромна роля в живота на обществото и към този момент се конкурират с страни в редица области ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.
„ Сега доста се приказва за това, изключително във връзка с събитията, които се случиха в Съединените щати по време на предизборната акция ", означи Путин.
Аудиторията на такива " колоси " се прави оценка на милиарди консуматори, които " прекарват забележителна част от живота си в тези екосистеми ", сподели съветският държавен глава. Той се съгласи, че монополното състояние на такива компании може да бъде оптимално за образуване на. " Но обществото има въпрос: доколко подобен монопол дава отговор точно на публичния интерес? ", добави той.
Разсъждавайки върху това, президентът на Русия зададе въпроса: „ Къде е границата сред сполучливия световен бизнес, услугите, които се търсят, консолидацията на " огромните данни " и опитите жестоко, по свое убеждение, да ръководят обществото, да заместят законните демократични институции, да узурпират или лимитират естествените човешки права, по какъв начин да живеем, какво да изберем, каква позиция да показваме свободно? "
 Шарл Мишел се обади по телефона на Путин да упорства за неотложно освобождение на Навални Шарл Мишел се обади по телефона на Путин да упорства за неотложно освобождение на Навални
Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел организира телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин през днешния ден и настоя за освобождава...
" Всички видяхме това в Щатите.сега ", заключи Путин. " Сигурен съм, че преобладаващото болшинство от хората споделя тази позиция. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР