Руският президент Владимир Путин подписа указ, който позволява на руското

...
Руският президент Владимир Путин подписа указ, който позволява на руското
Коментари Харесай

Русия забранява транзита на товарни камиони от неприятелски държави

Руският президент Владимир Путин подписа декрет, който разрешава на съветското държавно управление да затвори границите на страната за товарни камиони, идващи от избрани " недружелюбни " страни. Това оповестиха от Кремъл, представени от SeeNews.

Забраната ще се ползва за интернационалния авто превоз на артикули през територията на Руската федерация от страна на задгранични превозвачи, регистрирани в страни, които са въвели наказания против Москва.

Руското държавно управление би трябвало да дефинира продължителността на възбраната, типовете товари, за които ще се ползва, както и механизмите за нейното използване.
 Колко е междинната работна заплата в Русия
Колко е междинната работна заплата в Русия

Повишението по отношение на предходната година е с 11,6%

Москва ще сформира и лист на страните, за които ще важи възбраната. Всички държави-членки на Европейски Съюз, в това число България, Румъния и Словения, към този момент затвориха въздушното си пространство за съветски самолети в сходство със глобите, въведени от Европейския съюз в отговор на съветската инвазия в Украйна.

По-рано този месец Европейски Съюз спря изцяло съглашението за облекчение на визовия режим, което има с Русия от 2007 година, като усили таксите, времето за обработка и рестриктивните мерки за многократните визи.

През март, в светлината на интернационалното неодобрение и глобите против започването на войната в Украйна, Русия утвърди лист с по този начин наречените вражески страни, който включва държави-членки на Европейски Съюз, както и Албания и Северна Македония.

Напрежението сред Русия и България избухна през април, когато " Газпром " спря доставките на природен газ за страната ни. Това беше последвано от експулсиране на дипломатически личен състав от двете страни.
 Да платиш $27 000, с цел да избягаш с частен аероплан: това се случва в Русия
Да платиш $27 000, с цел да избягаш с частен аероплан: това се случва в Русия

Руснаците се насочват най-вече към страни, които към момента им разрешават да влизат без виза. Това са Турция, Армения и Азербайджан
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР