Руският президент Владимир Путин подписа контрасанкциите срещу Съединените щати и

...
Руският президент Владимир Путин подписа контрасанкциите срещу Съединените щати и
Коментари Харесай

Русия подписа контрасанкции срещу САЩ и техни съюзници

Руският президент Владимир Путин подписа контрасанкциите против Съединените щати и техни съдружници, настроени против Москва.

Въпросният закон дава на президента власт да прекъсва връзките с избрани страни и да не разрешава търговията с тях.

Възраждането на тандема и краят на Русия на Путин

Първоначално законодателите предложиха по-строги рестрикции върху американските артикули и услуги, в това число за храни, алкохол и медикаменти. Малко по-късно обаче позицията беше смекчена, тъй че възможните наказания да не нанесат съществени вреди на съветската стопанска система и на компаниите, които вършат бизнес в Русия.

"Дер Щандарт ": В България Русия има порт, президент, парламент…

В навечерието на работното посещаване на съветския президент в Австрия, австрийска телевизия излъчи обстойно изявление на Путин, което е несъмнено като огромен жест към страната, защото той отхвърля сходни изяви и беседва с публицисти в доста редки случаи.

В хода на диалога, излъчен нощес, бяха наранени настоящи интернационалните тематики. На въпроса за какво до момента не се е състояла среща на Владимир Путин и Доналд Тръмп съветският президент трансферира отговорността на американската страна: "Попитайте нашите американски сътрудници. "

Според Путин влошените връзки, които припомнят на мнозина специалисти времето на Студената война, той окачестви като "последица от ожесточената вътрешнополитическа битка в Съединени американски щати ". Въпреки това на няколко пъти по време на разнообразни интернационалните конгреси той е разговарял с американския президент, в последно време за "опасността от нова конкуренция във въоръжаването ".

Тръмп среща Ким на 12 юни, Путин се намеси

Путин съобщи, че е на същото мнение както Тръмп, само че "това развиване както знаете не го предизвикахме ние. Не ние излязохме от контракта, забраняващ системите за ракетна защита ".

Той декларирал че, би трябвало да се намерения по какъв начин може да се предотврати нова конкуренция във въоръжаването, продължи той. "Надявам се тази активност в действителност да стартира - и сред нас президентите ", споделил Путин.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР