Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос

...
Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос
Коментари Харесай

Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 година, съобщи Ройтерс, представена от Dnes.bg.

След като през вчерашния ден беше избран отново за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 година, той сподели, че му се коства комичен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 година

" Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, до момента в който стана на 100 години? ", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на 100 от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на 100 от протоколите на изборните комисии, заяви Франс прес, като цитира съветската Централна изборна комисия.

С подобен резултат Путин усъвършенства върха си от предходните избори през 2012 година и се показва по-добре в сравнение с предвидиха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва организацията.

Избирателната интензивност е достигнала 67,4 на 100, по данни на ЦИК. На предходните избори тя беше 65%, написа Българска телеграфна агенция.

Владимир Путин съобщи също по този начин, че разбрал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Англия и че Русия няма такива токсини, съобщи ТАСС.

" Що се отнася до тази покруса, узнах за нея от средствата за всеобща информация и първото, което идва мислено, е, че в случай че това е било бойно отровно вещество, несъмнено, хората биха умрели на място, това е явен факт и би трябвало да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на интернационалните наблюдаващи ", сподели Путин, представен от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи английските обвинявания за интервенция на Русия в отравянето на някогашния съветски разузнавач и съобщи, че Русия е подготвена да сътрудничи на английските управляващи в следствието на случая, съобщи Асошиейтед прес.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР