Руският президент Владимир Путин отправи „смразяващо предупреждение“ към западните страни

...
Руският президент Владимир Путин отправи „смразяващо предупреждение“ към западните страни
Коментари Харесай

Путин отправи смразяващо предупреждение към западните страни

Руският президент Владимир Путин насочи „ смразяващо предизвестие “ към западните страни на форума „ Армия 2022 “, като уточни, че страната ще даде оръжия на своите съдружници, написа Daily Express.

„ Западът от дълго време се пробва да попречи на страни като Иран или Северна Корея да получат съвременни и мощни оръжия. Въпреки това Путин даде да се разбере, че Москва е подготвена да помогне на тези страни “, се споделя в публикацията.

Изданието обърна внимание на обстоятелството, че Путин предложи на съдружниците да придобият най-модерните типове оръжия, вариращи от дребни оръжия, завършващи с бронирани транспортни средства, артилерия, както и военни самолети и безпилотни летателни апарати (БЛА), освен това съветският президент уточни, че всички оръжия към този момент са били употребявани в действителна борба.

Според създателя на публикацията, в случай че Москва стартира да доставя или усилва доставките на високотехнологични оръжия на някои страни, които са враждебно настроени към западните страни, това може да се преглежда като провокация.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР