Руският президент Владимир Путин от няколко весеца използза новата си

...
Руският президент Владимир Путин от няколко весеца използза новата си
Коментари Харесай

Лимузината на Путин вече във версия за простосмъртните

Руският президент Владимир Путин от няколко весеца използза новата си лимузина, която е част от плана „ Кортеж”, а в този момент в Москва бяпа показани и версиите на модела, които ще бъдат пуснати в всеобщо произвеждане.

Двата автомобила носят имената Aurus Senat и Aurus Senat Limousine, като са оборудвани с цялостен набор от системи за дейна и пасивна сигурност, влючително и функционалност да помощ на лидера ADAS, адаптивен круиз-контрол, система за електронен надзор на устойчивостта, функционалност за автоматизирано ненадейно прекъсване, система за попречване на конфликт с функционалност за различаване на пешехосци, система за следене на " слепите” зони и други

Машините се задвижват от V8 мотор с размер 4,4 литра, който работи в композиция с високоволтов електрически мотор. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава под 6 секунди, а разходът на гориво е 15 л/100 км в извънградски условия. Скоростната кутия е 9-степенна, като е дело на съветската компания KATE.
Седанът и лимузината са оборудвани със система за задвижване на четирите колела, която работи непрекъснато. Окачването е многоточково откъм гърба и двуточково начело. На двата автомобила са сложени специфични дейни газови амортисьори, както и двойна спирачна система с дискове на всички колела.

Всички светлини са със светодиоди, като има функционалност за превключване от дълги на къси фарове, с цел да не се заслепява лидера на идващия отсреща автомобил. Колите разполагат с по 9 въздушни възглавници, безключов достъп зо салона, бутон за пускане на мотора, специфични система за отваряне на багажника без ръце, отбрана срещу кражба с имобилайзер.
Предвижда се през 2019 и 2020 година да се създават по 150 бройки от двата модела. След това производството ще бъде увеличено, като в началото трява да доближи 5000 единици годишно, а по-късно – 10 000.

Продажбите започват през януари следващата година, като моделите ще стъпят първо на европейски пазар. След това те ще стартират да се изнасят в Югоизточна Азия, Китай, Близкия Изток, Африка, Южна Америка и Южна Корея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР