Руският президент Владимир Путин обяви официално анексията към Руската Федерация

...
Руският президент Владимир Путин обяви официално анексията към Руската Федерация
Коментари Харесай

Путин обяви анексирането на украинските територии: Те са руски завинаги

Руският президент Владимир Путин разгласи публично анексията към Руската Федерация на украинските територии, които са под неин надзор.

„ Те вечно остават съветски “, сподели той, след което последваха овации.

Церемония по сключване на договорите за влизане на новите територии в Руската Федерация стартира в 15 ч. в Георгиевската зала на Кремълския замък.
По традиция, Путин закъсня около 20 минути.
В началото на речта си той разгласи съветските окупатори за герои и отдаде респект на починалите с малко безмълвие.

В рамките на гала в Кремъл по подписването на договорите за присъединение на така наречен ДНР, ЛНР, Херсонска и следената от силите на Москва част от Запорожката област в Украйна президентът на Руската федерация Владимир Путин напомни, че равноправието и правото на самоопределяне е заложено в Устава на Организация на обединените нации.



В Кремъл е в ход гала по сключване на контракти за присъединение на четири украински района към територии към Русия. В интервала от 23 до 27 септември в така наречен ДНР и ЛНР, в Херсонска област и следените от Русия територии на Запорожка област се организираха.

Съгласно оповестените резултати, болшинството взели участие в гласуването са подкрепили предлагането.
Съединени американски щати, Европейският съюз и редица други страни отхвърлиха референдумите като “фиктивни “ и оповестиха, че не признават резултатите от вота.
На церемонията участват водачите на така наречен Донецката и Луганската национални републики, Херсонската и Запорожката области – Денис Пушилин, Леонид Пасечник, Володимир Салдо, Евгений Балицки. В залата са окачени знамената на Русия и четирите й нови територии. Церемонията беше планувана за 15:00 часа българско време, само че стартира малко по-късно.


Западът разчита на безотговорност в интернационалните връзки – по този начин е било постоянно, по този начин е и в този момент.
По думите на съветския президент “Западът няма никакво морално право да приказва за народна власт “, защото вместо нея постанова подтисничество, употреба и подчиняване.



Освен това, съгласно Путин, съветската просвета съставлява заплаха за Запада, по тази причина той се стреми да я жигосах.
Русия не се стреми към възобновяване на Съветския съюз, тя не се нуждае от него.
“Няма Съветски съюз, няма минало. Да, и Русия през днешния ден към този момент не се нуждае от него, не се стремим към това “, увери Путин.

Оказвайки напън върху Европа да се откаже от съветските енергоносители,
Съединени американски щати тласкат Европейския съюз към деиндустриализация.
По думите на съветския президент съдействието на водачите на европейските страни със Съединени американски щати може да се дефинира като “лакейство “ и даже “предателство “ към жителите на страните-членки на Общността.

Освен това, по думите на Путин, военните доктрини на Съединени американски щати и НАТО са учредени на концепцията за “господство “, макар лъжливите заявления за “сдържане “.
В същото време Европейският съюз изрично осъди анексирането на окупираните от Русия украински райони, съобщи Европейският съвет.
Оттам прибавиха, че в никакъв случай няма да се признаят противозаконните референдуми.

Умишленото подкопаване на интернационалния ред от страна на Русия излага на риск световната сигурност, съобщи Западът.

“Ние не признаваме и в никакъв случай няма да признаем противозаконните “референдуми ”, които Русия създаде като предлог за това по-нататъшно нарушение на независимостта, суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, нито техните фалшифицирани и противозаконни резултати ”, се споделя още в позицията.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР