Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че проточват украинския

...
Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че проточват украинския
Коментари Харесай

Путин обвини САЩ, че проточват конфликта в Украйна и се опитват да дестабилизират света

Руският президент Владимир Путин упрекна през днешния ден Съединени американски щати, че проточват украинския спор и се стремят " да дестабилизират " света посредством неотдавнашната аудиенция в Тайван на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, съобщи Франс прес.

" Ситуацията в Украйна демонстрира, че Съединени американски щати се стремят да проточат спора. И работят по същия метод, разпалвайки конфликтния капацитет в Азия, Африка, Латинска Америка ", съобщи Путин в послание към Международната конференция по сигурността в Москва.

" Американската случка по отношение на Тайван не е просто пътешестване на един безконтролен политик, само че част от преднамерена съзнателна тактика, целяща да дестабилизира и внесе безпорядък в обстановката в района и в света ", продължи той.

Това е " безсрамна проява на неуважение на суверенитета на други страни и на интернационалните им задължения ", сподели Путин и насочи рецензии по отношение на тази, по думите му, " грижливо готова провокация ".

Специалната военна интервенция на Русия в Украйна се организира напълно съгласно устава на Организация на обединените нации. Целите ѝ са ясно избрани - да подсигурява сигурността на Русия и на съветските жители, да отбрани от геноцид жителите на Донбас, посочи Путин, представен от ТАСС
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР