Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че проточват украинския

...
Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че проточват украинския
Коментари Харесай

Путин обвини САЩ, че проточват украинския конфликт

Руският президент Владимир Путин упрекна през днешния ден Съединени американски щати, че проточват украинския спор и се стремят " да дестабилизират " света посредством неотдавнашната аудиенция в Тайван на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, съобщи Франс прес.

" Ситуацията в Украйна демонстрира, че Съединени американски щати се стремят да проточат спора. И работят по същия метод, разпалвайки конфликтния капацитет в Азия, Африка, Латинска Америка ", съобщи Путин в послание към Международната конференция по сигурността в Москва.

" Американската случка по отношение на Тайван не е просто пътешестване на един безконтролен политик, само че част от преднамерена съзнателна тактика, целяща да дестабилизира и внесе безпорядък в обстановката в района и в света ", продължи той.

Това е " безсрамна проява на неуважение на суверенитета на други страни и на интернационалните им задължения ", сподели Путин и насочи рецензии по отношение на тази, по думите му, " грижливо готова провокация ".

Специалната военна интервенция на Русия в Украйна се организира напълно съгласно устава на Организация на обединените нации. Целите ѝ са ясно избрани - да подсигурява сигурността на Русия и на съветските жители, да отбрани от геноцид жителите на Донбас, посочи Путин, представен от ТАСС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР