Руският президент Владимир Путин не изключва, че страните от Източна

...
Руският президент Владимир Путин не изключва, че страните от Източна
Коментари Харесай

Путин не изключва и други страни от ЕС да напуснат към 2028 г.

Руският президент Владимир Путин не изключва, че страните от Източна Европа след няколко години може да изискат да излязат от Европейски Съюз . Мнението си Путин изрече на пленера на съвещанието на капиталовия конгрес " Русия приканва ", представен от ТАСС и " Независимая газета ".

Той подсети, че несъгласията в Европейски Съюз породиха поради особеностите на систематизиране на налозите и че забележителна част от налозите по подобен метод, че забележителна част от данъчните фондове на напредналите страни в Европа отива за " поддържане на гащите за тези, които към момента не са достигнали несъмнено равнище на икономическо развиване и това възлиза на десетки милиарди евро ".

" Някъде към края на 2028 година няколко страни от Източна Европа ще доближат такова равнище на икономическо развиване , при което те ще спрат да са получатели на грантове и всякакви типове поддръжка от европейския бюджет, а ще би трябвало да платят, както прави това Англия. Не съм сигурен, че в тях не пораждат сходни мисли, както и в самата Англия в този момент (за излизане от Европейски Съюз - разяснява ТАСС) ", съобщи съветският президент.
 Путин разкри аргументите за разпада на Съюз на съветските социалистически републики
Путин разкри аргументите за разпада на Съюз на съветските социалистически републики

" Неефективната икономическа политика "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР