Руският президент Владимир Путин нареди засилване на охраната по границите,

...
Руският президент Владимир Путин нареди засилване на охраната по границите,
Коментари Харесай

След зачестилите атаки Путин засилва охраната по границите

Руският президент Владимир Путин подреди усилване на защитата по границите, оповестява " Ройтерс ".

Целта е да се обезпечи " бързо " придвижване на съветски военни и цивилни в украинските райони, които понастоящем са под контрола на Москва.

В приветствен адрес до граничната работа - клон на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ), във връзка Деня на граничната защита, Путин акцентира, че тяхната задача е " надеждно да покриват " линиите наоколо до зоната на бойните дейности.

През последните седмици . Въпреки че ударите с дронове се правят най-вече по гранични райони, от ден на ден такива се случват и надълбоко в страната - през вчерашния ден бе изумен

" Необходимо е да се обезпечи бързо придвижване както на военни, по този начин и на цивилни транспортни средства и товари, като храни, строителни материали за филантропична помощ, изпратени до новите субекти на Руската федерация ", настоя Путин в известие, оповестено в канала на Кремъл в " Телеграм ".
 Дронове в пет съветски области
Дронове в пет съветски области

Взривове и в Бердянск

са четирите области в Украйна, чиято анексия Путин разгласи през септември 2022 година след провеждането на фиктивни съгласно Киев референдуми. Руските сили обаче управляват единствено отчасти четирите района.

Вчера публични лица оповестиха, че трима души са потърпевши при - район, който беше цел на проукраински бойци тази седмица. Атаките провокираха подозрения по отношение на защитата и военния потенциал на Русия.

Руските Курска и Белгородска област, граничещи с Украйна, са най-честата цел на офанзиви, които повреждат енергийната, железопътната и военната инфраструктура. Местните управляващи упрекват Украйна за нападенията.

Въпреки че Киев съвсем в никакъв случай не поема обществено отговорност за офанзиви в Русия и на следена от съветските сили територия в Украйна, съобщи, че унищожаването на инфраструктурата е подготовка за

Вчера Украйна разгласи, че е подготвена за отвоюване на територията, завладяна от Русия в 15-месечната война - спор, който лиши живота на хиляди и трансформира украинските градове в руини.
 Украински дронове още веднъж са атакували петролна рафинерия в Краснодарския край
Украински дронове още веднъж са атакували петролна рафинерия в Краснодарския край

Нова опасност за съветската територия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР