Руският президент Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина

...
Руският президент Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина
Коментари Харесай

Шок! Путин предава властта на дъщеря си

Руският президент Владимир Путин може да приготви щерка си Катерина Тихонова да го наследи на президентския пост. Това съобщи в ефира на украинската държавна телевизия съветският политолог Абас Галямов, съобщи Офнюз.

Според политолога две неща могат да подскажат, че предаването на властта от бащата на дъщерята е вероятен проект на съветския държавен глава.
-->
Галимов следи признаци, които издават разискване на сходен вид. През лятото без забележима причина е почнало промотиране на Катерина Тихонова. Засега дъщерята на Путин не е толкоз дейна, само че към този момент е назначена на позиция, която дава мотив за размисъл, че пред нея има вероятности за по-нататъшно издигане.

През лятото Тихонова стана стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Заради глобите, наложени на Русия, вносът е основен за съветската стопанска система - отбелязва политологът. Оттам и смисъла на поста.

Поставянето на дъщерята на такава позиция ще разреши след време да се регистрира, че дъщерята на Путин е със заслуги за спасяването на стопанската система

Втората причина, която политологът показва като съображение за разновидността на заместничество на президентския пост е упоритостта на Путин. „ Той смята себе си за най-великия политик на нашето време “. Според специалиста, откакто синът на Гурбангули Бердимухамедов, някогашния президент на Туркменистан, пое властта, същото е допустимо да се случи и в Русия. „ Като го виждам, той може да има такива мисли: щом тези идиоти можаха, тогава аз, най-великият пълководец, сигурно мога “.

Експертът обаче означи, че още преди началото на войната в Украйна болшинството от съветските жители са имали отрицателно отношение към концепцията за поемането на властта от дъщерята на Путин. Катерина Тихонова е втората щерка на Владимир Путин. След началото на войната в Украйна тя стана обект на наказания от Съединени американски щати, Европейски Съюз и Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР