Руският президент Владимир Путин каза, че жителите на новите региони

...
Руският президент Владимир Путин каза, че жителите на новите региони
Коментари Харесай

Путин: Жителите на новите региони на Русия са наши хора

Руският президент Владимир Путин сподели, че жителите на новите райони на Русия са наши хора, би трябвало да се направи всичко, с цел да ги подкрепим, оповестяват съветски медии.

„ Мисля, че за всички присъстващи тук излиза наяве за какво подкрепихме и в последна сметка се съгласихме с признаването и приемането в Руската федерация на Донецка и Луганска [народни републики], а по-късно и на още две територии. Вижте младите девойки! Федорова, животът в Луганската република е друг от същите Федоров някъде в Новосибирск, Санкт Петербург или Москва? Нищо! ", разяснява още Путин в четвъртък на среща с участниците на II конгрес на младите учени.

„ Това са наши хора, несъмнено, би трябвало да създадем всичко, с цел да ги подкрепим ", сподели още Путин.

Путин посочи, че науката може да бъде подкрепена с грантове.

" Със сигурност ще вземем такова решение, тук няма въпроси ", увери той. Държавният глава добави, че би трябвало да се обърне огромно внимание на инфраструктурата на научните институции: " Ние ще го създадем. Просто не беше планувано авансово, ще осигурим. Ще се наложи да го създадем, с цел да осигурим естественото действие както на образователния развой, по този начин и на научния съставен елемент на висшите учебни заведения. "

Путин също по този начин акцентира, че следва доста работа в новите територии, с цел да се вкарат всички принадлежности за поддръжка на образованието и науката, основани в Руската федерация през последните години. Той посочи, че става дума за приравняване на приходите на педагогическия личен състав към 200% от междинните приходи в района и така нататък

„ Всички нужни решения ще бъдат взети ", увери Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР