Руският президент Владимир Путин, изказвайки се пред Международния дискусионен клуб

...
Руският президент Владимир Путин, изказвайки се пред Международния дискусионен клуб
Коментари Харесай

Путин отсече: дискусията за правата на мъжете и жените се превърна във фантасмагория на Запад

Руският президент Владимир Путин, изказвайки се пред Международния спорен клуб " Валдай ", разяснява обстановката с въпросите към пола в западните страни.

" Дискусията за правата на мъжете и дамите се трансформира в цялостна измислица в редица западни страни... последователите на новите подходи стигат толкоз надалеч, че даже желаят сами да отстранен тези понятия. Тези, които рискуват да кажат, че към момента има мъже и дами и това е биологичен факт, са подложени надали не на остракизъм ", разяснява той.

По думите му на Запад в границите на сходна политика измислят понятия като " родител номер 1 " и " родител номер 2 ", " раждащ родител " и т. н.

" Забраната за потреблението на израза " кърма " и замяната му с " човешко мляко ", тъй че хората, които не са сигурни в личния си пол, да не се обидят... да не приказваме за просто чудовищните неща, когато децата през днешния ден са учат от ранна възраст, че едно момче елементарно може да стане момиче - и назад. Всъщност те им постановат избора, който сякаш имат. Те постановат, премахвайки родителите от това ", сподели Путин.

Както означи президентът, това е " на ръба на закононарушение против човечеството ".

По-рано в Обединеното кралство семейство съди държавното управление, че е разрешило на транссексуалните хора да носят несъответствуващи облекла в англиканско учебно заведение. Двойката счита, че сходни ограничения унищожават душeвността на елементарните деца.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР